Nyhetsarkiv

Ljusfest i Nationalstadsparken

Ljusfest i Kungliga nationalstadsparken

Ljusfesten vill förmedla glädje, värme och reflektion i en annars mörk årstid och påminna oss om de rika natur och kulturmiljöerna som finns runt Brunnsvikens vatten, en del av den unika Kungliga nationalstadsparken.

skördefest i rosendalsträdgård

Skördefest i Rosendals trädgård 17-18 september

SKÖRDEMARKNAD I fruktträdgården intill trädgårdspaviljongen dukar trädgårdsmästarna upp biodynamiskt odlade grönsaker, frukt, skördebuketter, mjölksyrat från köket och vedugnsbageriets bröd. HERBARIUM, ROSENDALS UTEKÖK Kockarna flyttar ut och tänder vedugn och grill.

Kaknästornet

Arkeologidagen 2022 i Nationalstadsparken

Arkeologidagen är en nationell temadag där du får möjlighet att upptäcka Sveriges kulturhistoria och lära dig mer om arkeologins arbetssätt och upptäckter. Sista söndagen i

Restaurering av Frisens park

Restaurering av Frisens park

Kungliga Djurgårdens förvaltning (KDF) har inlett en restaurering av Frisens park på Södra Djurgården. Fokusområdet är en trädgårdsarkeologisk utgrävning av den spegeldamm som från 1770-talets

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.