Påskliljor och lila hyacinter.

Påsk i Nationalstadsparken

Det finns mycket att upptäcka och uppleva i Kungliga nationalstadsparken i påsk. Här är några tips på vad som händer i parken både utomhus och inomhus. Ta en ”Kunglig promenad”, flanera i Bergianska eller en fika på Rosendals trädgård.

Välkommen till Royal Djurgården Visitor Center

Direkt efter Djurgårdsbron på höger sidan hittar du Royal Djurgården Visitor Center. Under påsk kommer personal att finnas på plats för att välkomna dig. Kom förbi och hör om allt spännande som händer i påsk och vart man ska gå. Fira påsken hos oss – Royal Djurgarden.

Påsklov på Djurgården

Under påsken händer det en hel del på Kungliga Djurgården. Vare sig du har påsklov och vill hitta på roliga äventyr eller om du är på besök och vill se hur vi i Sverige firar påsk, så kan du hitta något som passar. Här finns tips på roliga aktiviteter som lämpar sig fint för en påsklovsdag för hela familjen. Påsklov på Djurgården 2024 – Royal Djurgarden.

Påsklovskul på Riksidrottsmuseum vid Gärdet – fri entré

Femkamp, påsklovsorientering, påskpyssel och mycket mer. Riksidrottsmuseum.

Rosendals trädgård på Djurgården

Trädgårdspåsk i Rosendals trädgård. TRÄDGÅRDSPÅSK | 28 MARS-1 APRIL – Rosendals Trädgård (rosendalstradgard.se).

Påsklov i Solna

Påsklovet infaller i år efter påskhelgen. Här hittar du alla aktiviteter under lovet. Påsklov i Solna – Solna

Bergianska trädgården nära T-universitetet

Välkommen till en botanisk trädgård – med växter från hela världen. Vilka växter gömmer sig i ditt påskägg? Bergianska trädgården.

Ulriksdals slottspark i Solna vid Edsviken

Slottsparken är ett vidsträckt område med spår av olika stilideal. Här anlades en av landets praktfullaste barockträdgårdar i slutet av 1600-talet. Ulriksdals slottspark – Kungliga slotten. Nära till Trädgårdscaféet – Slottsträdgården Ulriksdal (rappne.se)

Påsklov i Stockholm – Barn i stan

Här hittar ni mängder av roliga, spännande, pyssliga eller mysiga påsklovstips för barnfamiljen i och runtom Stockholm. Påsklov i Stockholm 2024 för barn och familjer – Barn i stan.

Promenad App

Upplev historien och sevärdheterna på södra Djurgården, i Hagaparken och Ulriksdals slottspark med appen ’Kungliga promenader’. Den guidar dig under en naturskön promenad i Nationalstadsparken. Promenad App – Kungliga slotten.

Kungliga nationalstadsparken – I hjärtat av din stad