Hjärta format av två händer.

Sportlov i Nationalstadsparken 2023

Det finns mycket att upptäcka och uppleva i Kungliga nationalstadsparken – I hjärtat av din stad. Här är ett axplock från några aktörer i Nationalstadsparken.

Sportlov på Djurgården

Sportlov på Djurgården 2023 innebär massor med skoj som de olika aktörerna på ön har förberett för både stora och små. Oavsett intresse, det kommer finnas något för alla: teater, skapande, mysterier, kurser, sjörövare.

Sportlovstips uppdateras löpande på denna sida:   Sportlov på Djurgården 2023 – Royal Djurgarden

Universitetsugglor – kvällsvandring söndag 26 februari 

Kloka fåglar hänger förstås gärna nära ett universitet. Så följ med Henrik Waldenström ut och spana. Turen går via Frescati förbi Stora Skuggan bort mot Norra Djurgårdsstaden.

Uppdaterad information och kontakt för evenemanget hittar du på Stockholms naturguiders hemsida:   Universitetsugglor – Utinaturen  

Den 27 februari till 3 mars är det sportlov i Solna

Under sportlovet kommer du bland annat att kunna åka skridskor på Bergshamra IP. Det är en konstfrusen is som är tillgänglig för allmänhetens åkning under hela sportlovsveckan.

För senast uppdaterad information om sportlovsaktiviteter i Solna stad: Sportlov i Solna – Solna stad

Sportlovskväll onsdag 1 mars – Låt nattugglorna möta kattugglor!

En uggletur i sportlovstid, tips för alla skollediga och andra som är kvällspigga. Följ med Ronny Fors i trakten runt Djurgårdsbrunn, för här brukar det hålla till en kattuggla.

Uppdaterad information och kontakt till evenemang finner du på Storstockholms naturguiders hemsida:  Låt nattugglorna möta kattugglor Sportlov! – Utinaturen