Påsk i Nationalstadsparken

Det finns mycket att upptäcka och uppleva i Kungliga nationalstadsparken i påsk. Här är några tips på vad som händer i parken både utomhus och inomhus. Ta en ”Kunglig promenad”, flanera i Bergianska eller en fika på Rosendals trädgård och lär dig odla.

Välkommen till Royal Djurgården Visitor Center

Direkt efter Djurgårdsbron på höger sidan hittar du Royal Djurgården Visitor Center. Under påskhelgen kommer personal att finnas på plats både utanför och inne på besökscentret för att välkomna er. Kom förbi och hör om allt spännande som händer i påsk och vart man ska gå. Denna storhelg blir det besök av vikingar från the Viking Museum.

Påsklov på Djurgården

Under påsken händer det en hel del på Kungliga Djurgården. Vare sig du har påsklov och vill hitta på roliga äventyr eller om du är på besök och vill se hur vi i Sverige firar påsk, så kan du hitta något som passar. Här finns tips på roliga aktiviteter som lämpar sig fint för en påsklovsdag för hela familjen.
Påsklov på Djurgården.

Promenad App

Upplev historien och sevärdheterna på södra Djurgården, i Hagaparken och Ulriksdals slottspark med appen ’Kungliga promenader’. Den guidar dig under en naturskön promenad i Nationalstadsparken.
Kungliga promenader

Påsklov i Solna

Tisdag 11 april till fredag 14 april är det påsklov i Solna. Här hittar du alla aktiviteter under lovet.
Påsklov i Solna.

Bergianska trädgården

Välkommen till en botanisk trädgård – med växter från hela världen. Vilka växter gömmer sig i ditt påskägg? Bergianska trädgården

Rosendals trädgård

Kom och så ett frö med Lek Odla Väx! Påsklovskul 14 april.
Rosendals trädgård.

Ulriksdals slottsträdgård

Slottsparken är ett vidsträckt område med spår av olika stilideal. Här anlades en av landets praktfullaste barockträdgårdar i slutet av 1600-talet. Ulriksdals slottspark.

Kungliga nationalstadsparken – I hjärtat av din stad.