svenska flaggan

Fira nationaldagen i Kungliga nationalstadsparken

Fira Sveriges nationaldag i Kungliga nationalstadsparken.

Det blir stort firande i år då det även är 500 år sedan Gustav Vasa blev kung 1523. Från norr till söder i Nationalstadsparken blir det firande.

svenska flaggan

Kungliga Nationalstadsparken är fylld med grönska och gröna gräsytor, perfekt för en mysig picknick för att fira nationaldagen tillsammans med vänner och familj. Aktiviteter för stora och små. Nationaldagen på Djurgården

Skansen firar Sveriges nationaldag hela dagen. Lekar, musik, pyssel och god mat – det finns något för alla. Kvällen avslutas med den traditionsenliga nationaldagskonserten på Sollidenscenen. Nationaldag på Skansen.

Allt du behöver veta inför Nationaldagsgaloppen. Nationaldagsgaloppen på Gärdet.

Kungliga Operan bjuder traditionsenligt in till årets firande av nationaldagen, tillsammans med Kungliga Hovstaterna och Solna stad. Fira Nationaldagen i Hagaparken.

Kungliga Djurgårdens förvaltning upplåter marken på Djurgården till evenemang av olika slag. Många evenemang är årligen återkommande. Evenemang på Djurgården  

 

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.