ekLNw.jpg
Grafiskt element

Barnvagnsvandra bland Nationalstadsparkens ekar

 

2016-09-01

Passa på och gör något extra av barnledigheten. Följ med en auktoriserad naturguide (biolog eller biogeovetare) ut i naturen. Onsdagen den 7 september finns chansen till en organiserad barnvagnsvandring i Nationalstadsparken, det är den sista för året i parken.

Hösten är en fin tid att vara barn i. Marken är ännu varm och det finns mycket roligt att upptäcka och göra. Nu börjar också djuren att förbereda sig för vintern, lägga upp förråd eller krypa ner i marken för att sova. Och precis som det finns vårblommor finns det höstblommor. Bosse Rosén leder denna tur i Nationalstadsparkens eklandskap. Vandringen genomförs oavsett väder - ingen föranmälan behövs. Ta kläder efter väder, matsäck för fikarasten och något att sitta på.

Samling kl 12.30 T-bana Universitet och avslut vid Universitetet. Vandringen är på ca tre timmar. Kostnad: 100 kr (medlem i Naturskyddsföreningen 80 kr), under 18 år fritt.

Barnvagnsvandringara brukar locka många intresserade och är en del av Storstockholms Naturguiders guidade vandringar. Totalt genomförs ett 70-tal guidningar per år, varav cirka 20 i Nationalstadsparken.

Läs mer

Skriv ut