Marathonlöpare på Djurgårdsbrunnsbron. Foto: Martin Ekequist.

Marathonlöpare på Djurgårdsbron. Foto: Martin Ekequist.

Grafiskt element

Möt oss på Stockholm Marathon

 

2015-05-29

Från torsdag kväll till lördag förmiddag kommer medarbetare från Länsstyrelsen att finnas på plats på Östermalms IP när marathonlöparna hämtar ut sina nummerlappar, för att berätta om Kungliga nationalstadsparken.

– Det är ett bra tillfälle att marknadsföra Nationalstadsparken. Många har en ganska vag uppfattning om vad parken är och vad den innehåller. Till exempel att den även rymmer en gedigen idrottshistoria. Delar av årets lopp går längs Gärdet och Djurgården som ju ingår i parken, säger Pernilla Nordström, som arbetar med besöksnäringen i Nationalstadsparken.

I Nationalstadsparkens monter, som ligger vägg i vägg med Stockholms visitors board, kommer kartfoldrar och cykelguider att delas ut.

Även en rykande färsk evenemangsfolder med aktiviteter som äger rum i parken under sommaren samt höst och vinter 2015 kommer att delas ut.

– Vi hoppas på att få uppleva många trevliga möten och samtal kring Nationalstadsparken. Det är en fantastisk tillgång att få ha en sådan oas för rekreation och naturupplevelser som Nationalstadsparken utgör mitt i stan. Detta vill vi såklart lyfta fram. Titta gärna förbi om du har någon fråga om parken eller vill ha tips om vad du kan göra där, säger Pernilla Nordström.

Du hittar oss i Danicahallen på Marathon Expo på Östermalms IP, alldeles bakom Stadion.
Torsdag 28 maj kl. 15–20, fredag 29 maj kl. 10–21 och lördag 30 maj kl. 8–11. Östermalms IP ligger alldeles bakom Stockholms Stadion. Ingång från Lidingövägen.

>> Karta till Danicahallen 

 

Skriv ut