april månad

Grafiskt element
on 19 apr 2017 - må 01 maj 2017

Blomsterutställning i Ulriksdals slottspark

Blomstrande Vårfest är en blomsterutställning med över 200 penséer och historiska tulpaner i samspel med Orangeriets skulptur- och kulturmiljöer vid Ulriksdals slott.
to 27 apr 2017

Träd i prinsens parklandskap

Trädgårdsmästare Marina Rydberg tar er med på en inspirerande visning i Waldemarsuddes park och berättar om trädens ursprung, vård och historia. Besök parken när träden knoppas och ängarna just börjat blomma.
lö 29 apr 2017

Föreläsning med promenad i gamla Haga

Ta chansen att höra mer om Hagaparken och Brunnsvikens historia ur olika perspektiv. Denna gång är temat ”Promenad i gamla Haga – park för en politisk gambler”.
lö 29 apr 2017

Kulturnatt Stockholm

Kulturnatt Stockholm innebär öppet hus för kultur över hela Stockholm. Kulturinstitutioner, gallerier, teatrar, museer, studios, spelhallar, bibliotek och mycket mer håller öppet med mellan 18.00-24.00.
sö 30 apr 2017

Fågelskådning – Rolf-vandring i Ulriksdal

Kom med på en intressant fågelvandring i kattugglans, duvhökens och stenknäckens miljö. Någon förkunskap om fåglar behövs inte, vi kommer att prata om alla fåglar som kommer i vår väg.
sö 30 apr 2017

Traditionsenligt valborgsfirande i Ulriksdals slottspark

På valborgsmässoafton blir det traditionsenligt valborgsfirande med Bergshamra Scoutkår i Ulriksdals slottspark, med försäljning av korv, kaffe/te och fikabröd.


Skriv ut