Ladugårdsgärdet. Foto: Ann JOhansson.Grafiskt element

Kick-Off för Förbundet för Ekoparkens Skräpplockningskampanj

I vår vackra Nationalstadspark finns tyvärr platser där det är högar med skräp. Därför drar Förbundet för Ekoparken nu igång en Skräpplockningskampanj, för att städa gammal naturskog, betesmark och eklandskap, och ser till att skräpet inte hamnar i havet eller i djurens magar! Kickoffen avslutas med en guidad tur.

I vår vackra Nationalstadspark finns tyvärr platser där det är högar med skräp. Därför drar Förbundet för Ekoparken nu igång en Skräpplockningskampanj, för att städa gammal naturskog, betesmark och eklandskap, och ser till att skräpet inte hamnar i havet eller i djurens magar!

Medverkar i Förbundet för Ekoparkens Skräpplockningskampanj gör Östermalms stadsdelsförvaltning, Plogga och Håll Sverige Rent.

Kick off den 25 september kl 15:

Vi hjälps åt att plocka rent ett område i en av entréerna till parken. Nära både vikingagravar och hästhagarna på Ladugårdsgärde, i den vackra lövskogen längs Lindarängsvägen, ligger det mycket skräp. Alla deltagare bjuds på kaffe och guidad tur när vi är klara med plockningen!

Var med den 25 september!

Mejla nyhetsbrev@ekoparken.org för att anmäla deltagare från er förening, så att vi vet hur mycket kaffe vi ska koka.

Samling:

Busshållplats Lindarängsvägen.

Medtag:

Tjocka handskar och en egen kopp till kaffet. Ha tåliga kläder efter väder och bekväma skor. Gärna ett plockverktyg om du har.

Förbundet för Ekoparken står för:  Soppåsar, plockverktyg, handtvätt och utlåning av personlig handduk, kaffe, och en vacker skogspromenad med natur- och historieguidning.

Till kalendariet

Skriv ut

Tid och plats

Fre 25 sep 2020
Kl: 15:00 - 17:00
Ladugårdsgärdet
Sista anmälningsdag:
2020-09-08


Längd: 2 timmar
>> Läs mer på Förbundet för Ekoparkens hemsida
Arrangör: Förbundet för Ekoparken