Pumpor och ljusGrafiskt element

Höstmarknad på Ulriksdals slott

Ulriksdals vackra slottspark fylls med hantverk och delikatesser från lokala aktörer under höstmarknaden i dagarna två. Passa på att gå en guidad tur av Ulriksdals slott.Höstmarknad i slottsparken
Slottsparken är ett vidsträckt område som bär spår av tidernas stilideal – barock, romantiken och modern klassicism. Höstmarknaden äger rum i parken framför slottet kl. 11.00 till 16.00 båda dagarna.
Det är ingen entréavgift till höstmarknaden.

Ulriksdals slott öppet
Att vandra genom slottsrummen är att göra en tidsresa i inredningskonst, från fantasieggande renässans- och barockpastischer till en av landets mest helgjutna 20-talsmiljöer.
Guidad slottsvisning ges varje halvtimme mellan kl. 12.00 och 15.30 båda marknadsdagarna.
Familjevisningen av slottet kl. 12.30 och 14.30, är anpassad för våra yngre besökare, men lika underhållande för alla åldrar i sällskapet. Familjevisningar båda marknadsdagarna.
Biljetter till de guidade visningarna köps i slottets entréhall, här på webben eller i orangeriet i slottsparken (Orangeriet är endast öppet för biljettförsäljning dessa dagar). Entréhallen i slottet är öppen mellan visningarna med försäljning från butiken Slottsboden.

Park quiz för barn
I slottets entrékassa finns en frågesport för barn att hämta, som utförs i slottparken på egen hand. Deltagande barn kan hämta en belöning i kassan efter utfört uppdrag. Till kalendariet

Skriv ut

Tid och plats

Lör 26 okt 2019
Kl: 11:00 - 16:00
Ulriksdals slottspark
Sön 27 okt 2019
Kl: 11:00 - 16:00
Ulriksdals slottspark

Pris: Ingen entré till höstmarknaden
Längd: Fem timmar
Mer information hos De Kungliga Slotten
Arrangör: De Kungliga Slotten