Victoriahuset. Foto: Monica JohnsonGrafiskt element

Ljusfesten vid Bergianska trädgården

Under Ljusfesten vid Brunnsviken har Bergianska trädgården kvällsöppet i båda växthusen. I Victoriahuset är det stämningsfullt med jättenäckrosen i skenet av levande ljus.

Ljusfesten vid Brunnsviken vill uppmärksamma det rika kultur- och naturliv i området som är en del av Kungliga nationalstadsparken och förmedla glädje och värme i en annars mörk årstid. Ljusfesten är ett årligt återkommande arrangemang initierat av Haga-Brunnsvikens vänner i samarbete med många aktörer i området. Den är ett tillfälle att uppleva Brunnsviken och dess omnejd med ljus, sång, båtturer och fackeltåg.

Bergianska trädgården har kvällsöppet i båda växthusen

Ta kotteslingan genom Edvard Andersons växthus, en tipspromenad för barn 6–10 år. Dessutom är växthuscaféet öppet och det går bra att ta med fika in i Medelhavshallen eller de tropiska avdelningarna.
I Victoriahuset är det stämningsfullt med jättenäckrosen och andra tropiska växter i skenet av levande ljus. Det är öppet endast denna kväll, så passa på. Victoriahuset är stängt under vinterhalvåret (mellan oktober och maj).


Lyktvandringar för de minsta med Naturens Hus pedagoger, samling utanför Edvard Andersons växthus.
Datum och tid: Söndag 3 november, kl 16–18

Pris

Kombinationsbiljett Edvard Andersons växthus och Victoriahuset: 50 kr, två barn gratis med betalande vuxen.

Till kalendariet

Skriv ut

Tid och plats

Sön 03 nov 2019
Kl: 16:00 - 18:00
Bergianska Trädgården

Pris: 50 kronor
Längd: 3 timmar
Till Berianska trädgårdens webbplats
Arrangör: Bergianska trädgården